وي با اشاره به اينکه سازمان بهزيستي آمادگي خود را براي در اختيار قرار دادن اين توان به منظور آموزش صنايعدستي اعلام ميکند، اظهار داشت: در حال حاضر در ميان مددجويان اين سازمان افرادي هستند که در رشتههاي صنايعدستي فعاليت حرفهاي ميکنند.
اين مقام مسئول ادامه داد: مددجويان بهزستي در کنار بخش آموزش ميتوانند در توسعه و ترويج صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز فعال باشند.
مدير کل اشتغال اين سازمان تصريح کرد: با توجه به هزينه بر نبودن آموزش و همچنين اشتغال در بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي، امکانات لازم نيز براي مددجويان تأمين ميشود.
وي با بيان اينکه حضور مددجويان بهزيستي در دورههاي آموزشي و نقش آنها در عرضه و توليد به حمايت از بازار فروش صنايعدستي ميآيد، گفت: اين افراد ميتوانند نقش تعيين کنندهاي در بازاريابي براي اقلام صنايعدستي داشته باشند.
جاويد سيرت در ادامه اظهار داشت: در بسياري از نقاط جهان که هنرمندان معلول و کم توان به انجام فعاليتهاي هنري ميپردازند، توليدات آنها بيشتر از سوي مخاطبان مورد توجه قرار ميگيرد.
مدير کل اشتغال سازمان بهزيستي اضافه کرد: هنرمندان حاضر در سازمان بهزيستي کشور آمادگي لازم براي حضور در نمايشگاهها، بازارچهها و فضاهاي لازم براي نمايش توليدات را دارند./111
انتهای پیام/